Facebook İşletme Hesabı Nedir ? İşletme Hesabı Avantajları Nelerdir ?

Facebook, şirketlerin yalnızca bireysel bir kişisel hesaba bağlı kalmadan Facebook Sayfalarını ve reklam hesaplarını yönetmelerine ve düzenlemelerine yardımcı olmak için facebook işletme hesabını başlattı.
Facebook İşletme Hesabı, işletmelerin ve ajansların giriş bilgilerini paylaşmadan veya Facebook’taki iş arkadaşlarına bağlanmadan şirketlerinin Sayfalarını, reklam hesaplarını, kataloglarını ve piksellerini tek bir yerde güvenli bir şekilde yönetmelerini sağlamak için Facebook tarafından geliştirilen ücretsiz bir araçtır.

Bu kılavuzda, Facebook İşetme Hesabı’nı nasıl kuracağınızı ve şirketiniz veya ajansınız için birçok özelliğini ve faydalarını nasıl keşfedeceğinizi ele alacağız.

Siz de Facebook İşletme Hesabı ile ilgili daha detaylı bilgi ve iletişim için: 0543 235 18 18 numaralı telefonumuzdan iletişime geçebilirsiniz.

En İyi 10 Facebook İşletme Yöneticisi Avantajı

Facebook, şirketlerin ağrı noktalarını çözmeye yardımcı olması için Business Manager‘ı yarattı. Önceki sisteme göre sayısız avantajı vardır.
İşte şirketinizin İşletme Yöneticisini kurmanın en iyi 10 avantajı :

  1. Bir İşletme Yöneticisi’nden birden fazla Sayfayı ve reklam hesabını yönetme.
  2. Reklam hesaplarına, Sayfalarına ve Facebook’taki diğer varlıklara erişimi güvenli bir şekilde paylaşın ve kontrol edin.
  3. Hesabınıza çalışanları ve ajansları kolayca ekleyin veya kaldırın.
  4. İş hedeflerine bağlı olarak farklı izin düzeyleri verin.
  5. Değerli piksel verilerine erişin.
  6. Reklamcılık çabalarınız için hızlıca özel kitleler oluşturun.
  7. Kataloğa erişin ve kolayca ürün setleri oluşturun.
  8. Birden çok hesap için işletme düzeyinde raporlama.
  9. Sorunları giderirken FB Desteği işletme yöneticisine başvuracaktır.
  10. Fatura ayrıntılarını yönetin ve harcama eşiklerini görün.

İpucu: Facebook, müşteri reklamcılığı için önemli bir yerse, ekibinizi iyice eğittiğinizden ve platformu nasıl kullanacağınız konusunda müşterinizle iletişim kurduğunuzdan emin olun.

Business Manager hesabınızı oluşturarak şirketinizin tüm bu özelliklerden nasıl faydalanabileceğiniz konusunda size yol göstereceğiz.

Facebook İşletme Yöneticisi – Bölüm 1

Kurulum işlemi yalnızca birkaç adımdır, ancak doğru kişiyi ayarladığınızdan emin olmanız gerekir. Facebook, birincil yöneticinin İşletme Yöneticisini kurmaktan sorumlu olmasını önerir .
Daha küçük şirketler için bu CEO olabilir ve daha büyük şirketler için bu CMO, Pazarlama Direktörü veya Sosyal Medya Yöneticisi olabilir. Bu kişi, kullanıcıları davet etmek, çalışma Sayfalarını veya hesapları yönetmek için erişim izni vermek ve faturalandırma bilgilerini ayarlamaktan (gerekirse) sorumlu olacaktır. Ayrıca, bir şirketten ayrılma veya öngörülemeyen sorunlar olması durumunda, bir hesapta birden fazla yöneticinizin bulunması önerilir.

Facebook sizi bu süreçte ilerletmek için harika, bu yüzden talimatlarını dikkatle izleyin. Başlamak için ihtiyacınız olan bilgiler. İşletme Yöneticisi ana sayfasına gidin ve Hesabınızı Oluşturun.

Adım 2 – İşletmeniz Hakkında Bilgi

İşletme Bilgilerinizi Ekleyin. Bunu kendi işletmeniz için oluşturuyorsanız, alttaki “Kendi mallarını veya hizmetlerini tanıtın”ı seçin.

Gönder’i tıkladıktan sonra, hesaba tam erişim elde etmek için girdiğiniz e-posta yoluyla bilgileri doğrulamanız gerekir.

3. Adım – Sayfaları ve Kişileri Bağlama

Tebrikler! Artık ilk Facebook İşletme Hesabınızı kurduğunuza göre, aşağıdaki gibi bir sayfaya getirildiğinizi görmelisiniz:

Bu aşamada Facebook İşletme sayfanızı eklemeniz gerekecek. Facebook’taki çoğu reklam türü için bu gereklidir. Unutmayın, bu sizin Kişisel sayfanız değil, İşletme sayfanızdır. En az bir işletme Sayfasına erişiminizin olması gerektiğini veya bir tane oluşturmanız gerektiğini unutmayın.

Loading

GÖNDERİLİYOR

Mesajınız başarıyla gönderildi. Teşekkürler.

REFRESH

Bugün danışmanlarımızdan biriyle konuşun ve işinizden nasıl yararlanmaya başlayacağınızı öğrenin.

Oluşturmanız gereken isteğinizden biraz bahsedin. Bu, sizi ideal ekibe yönlendirebilmemiz için değerlidir.

  • Kişisel Bilgiler
  • Hizmet Bilgisi Kurulumu

Gizlilik Politikası'nı okudum ve kabul ediyorum.